Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFFO)

Generalsekretær NFFO

Stillingen som generalsekretær i NFFO er ledig. Vi søker en samlende og innsiktsfull leder som kan inspirere og videreutvikle en dyktig administrasjon med 12 kunnskapsrike medarbeider. Kandidater må kunne vise til  lederfaring med dokumenterte resultater fra relevante bransjer som organisasjoner, offentlig forvaltning, politikk, ledelse av kulturinstitusjoner, media eller akademia.

Det er en forutsetning at vår nye generalsekretær har solid samfunnsforståelse. Det er en fordel om vedkommende har innsikt i kulturbransjen generelt og kunnskap om saksprosa spesielt.

 

Generalsekretæren må kunne kombinere evne til organisasjonsutvikling med planlegging og daglig drift. Generalsekretæren rapporterer til styret og skal ivareta NFFOs løpende administrasjon, forvaltning og budsjett- og strategiarbeid.

 

Vår nye generalsekretær har gode strategiske og analytiske ferdigheter, er språklig sterk og kommuniserer godt. Vedkommende må  dessuten  trives i offentligheten og gjerne ha erfaring fra offentlig debatt.

 

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med dedikerte medarbeidere og høy fagkompetanse.

Lønn etter avtale.

 

Informasjon om stillingen gis av våre rådgivere hos Hodejegerne AS, Gro Møllerstad, tlf 915 59 52 eller Dag Strømberg, tlf 406 46 408.

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

16.12.2018

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo sentrum

Hjemmeside:

http://www.nffo.no

Adresse:

Uranienborgveien 2 0258 Oslo