Hodejegerne Møllerstad & Christiansen AS Norsk Folkehjelp

Leder for avdeling Utvikling og humanitært samarbeid

Norsk Folkehjelp ser på folks rett og mulighet til organisering og deltakelse som avgjørende for demokratisering og en mer rettferdig fordeling av makt og ressurser.  Norsk Folkehjelp engasjerer seg i partnerskap med organisasjoner vi har felles verdier med. I flere av landene der vi er tilstede driver vi også humanitært arbeid. Dette gjøres dels i egen regi og dels i samarbeid med partnere.

Som leder av avdeling for Utvikling og humanitært samarbeid, får du mulighet til å jobbe tett på våre samarbeidspartnere  i Afrika, Asia, Latin-Amerika og Midtøsten.   Partnersamarbeidet forplikter Norsk Folkehjelp til å ta opp våre politiske standpunkter om demokrati og rettferdig fordeling av goder overfor norske myndigheter og opinion. Partnersamarbeidet forplikter oss også til å tale på vegne av våre samarbeidspartnere i nasjonale og internasjonale konflikter der Norsk Folkehjelp har tatt standpunkt.

Norsk Folkehjelp skal nå forsterke og utvikle vårt humanitære arbeid, ny leder vi ha hovedansvaret for dette arbeidet.

Avdeling for Utvikling og humanitært samarbeid har en stab på 19 medarbeidere i Oslo. Lederen rapporterer til generalsekretæren og sitter i hennes ledergruppe.

Vi er på jakt etter en engasjert og tydelig leder som får med seg ansatte, som er beslutningsdyktig og har sterk gjennomføringsevne.

 

For å lykkes i denne stillingen krever vi:

  • Politisk forståelse med innsikt i utviklingsdebatten nasjonalt og internasjonalt
  • Gode samarbeidsevner
  • Forståelse for Norsk Folkehjelps  politiske tilnærming  til utvikling
  • Ledererfaring og daglig tyngde innen utviklingsarbeid og/eller humanitært arbeid
  • Solid organisasjonskompetanse
  • Dokumenterte lederresultater fra tilsvarende arbeid
  • Sterke kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk er et krav
  • God økonomisk forståelse

 

Du må også være svært fleksibel, strukturert og ha stor arbeidskapasitet. Du bør ha god forståelse av forvaltning og administrasjon.  

Ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i Hodejegerne Møllerstad Christiansen AS, Gro Møllerstad, tlf 915 59 752, eller Dag Strømberg, tlf 406 46 408, for ytterligere informasjon om stillingen.

Send søknad digitalt via denne lenken: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1093/job?site=6&lang=NO&validator=c9ff7e62595dcef5042f62ca84c20be7&ref=https%3A%2F%2Fwww.bing.com%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fwww.folkehjelp.no%2FOm-oss%2FStilling&job_id=161

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

26.08.2018

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo sentrum

Adresse:

Stortorvet 10 - inngang Møllergata 4. etasje, 0155 Oslo