Hodejegerne Møllerstad & Christiansen AS Norsk Folkehjelp

I 25 år har Norsk Folkehjelp arbeidet med å finne ogødelegge miner og andre eksplosive rester etter krig og konflikt. Til dette viktige arbeidet leter vi etter en:

Leder for avdeling Humanitær nedrustning

Norsk Folkehjelps avdeling for humanitær nedrustning (HN) er verdensledende innen humanitær nedrustning med 25 pågående landprogram og en årlig omsetning på 440 millioner kroner. Det betyr at lederen av Humanitær nedrustning håndterer et stort og viktig ansvarsområde i Norsk Folkehjelp.

 Leder av avdeling Humanitær nedrustning er ansvarlig for drift og utvikling av programmer og prosjekter, samt sikre at disse gjennomføres i samsvar med vedtatte strategier, planer og budsjetter. Avdeling for Humanitær nedrustning har 20 ansatte i Oslo. Lederen rapporterer til generalsekretæren og sitter i hennes ledergruppe.

Vi er på jakt etter en engasjert og tydelig leder som får med seg ansatte, som er beslutningsdyktig og har sterk gjennomføringsevne.

For å lykkes i denne stillingen krever vi:

  • Grundig kjennskap til sektorens tekniske, operative og politiske rammeverk
  • Relevant arbeidserfaring fra internasjonalt arbeid
  • Erfaring fra ledelse innen tilsvarende arbeid
  • Sterke kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk
  • Systematisk arbeidsform med dokumenterte lederresultater
  • Gode samarbeidsevner
  • God økonomisk forståelse

 

Stillingen krever at du trives med å delta i det «offentlige ordskiftet». Du må også være fleksibel, strukturert og ha stor arbeidskapasitet. Du bør ha god forståelse av forvaltning og administrasjon.  

Ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i Hodejegerne Møllerstad Christiansen AS, Gro Møllerstad, tlf 915 59 752, eller Dag Strømberg, tlf 406 46 408, for ytterligere informasjon om stillingen.

 

 Send søknad dfigitalt fra denne lenken:

https://web103.reachmee.com/ext/I017/1093/job?site=6&lang=NO&validator=c9ff7e62595dcef5042f62ca84c20be7&ref=https%3A%2F%2Fwww.bing.com%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fwww.folkehjelp.no%2FOm-oss%2FStilling&job_id=160

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

26.08.2018

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo sentrum

Adresse:

Stortorvet 10 - inngang Møllergata 4. etasje, 0155 Oslo