Hodejegerne Møllerstad & Christiansen AS Zero

Vår dyktige fagansvarlig på feltet har fått nye utfordringer etter seks år i ZERO, og vi søker nå den rette for å ta over stafettpinnen og lede ZEROs transportarbeid:

Fagansvarlig - transport

Som fagansvarlig for transport i ZERO, vil du være med på å skape nye teknologirevolusjoner. Du får  ansvar for ZEROs transportpolitikk og skal være med å utvikle nye ideer og ny politikk og jobbe tett med transportsektoren. Du skal sørge for at ZERO er faglig oppdatert og utarbeide strategier. Faganvsarlig for transport har også ansvaret for å  styrke vår posisjon som premissleverandør for omstillingen av transportsektoren, og selv ta posisjon som en viktig stemme i klimadebatten.

Ved å utvikle eller skape marked for nye løsninger, kan Norge gjøre en global forskjell for klimaet. Optimismen i det internasjonale klimaarbeidet er drevet av at nøkkelteknologier blir konkurransedyktige på pris. Slik norsk elbilpoltitikk har endret bilindustrien, skal vi også skape marked for busser, lastebiler, anleggsmaskiner, skip og fly som er drevet av elektrisistet i fra batterier eller hydrogen, samt bærekraftig biodrivstoff.  Virkemidlene vi har til rådighet, spenner fra avgifter og investeringer i teknologi og infrastruktur, til utvikling av grønne byer som går foran i utvikling av et bærekraftig transportssystem.

Dine ferdigheter

  • Du er energisk, er en god leder og har gjennonføringskraft
  • Du har relevant arbeidserfaring, gjerne fra politikk, offentlig forvaltning, eller analyse innen transport.
  • Du klarer å stå i krysspress mellom ulike interesser.
  • Du er analytisk, og forstår teknisk-økonomiske forhold
  • Du har bred forståelse av samfunnsutviklingen, og vet hvordan den kan påvirkes.
  • Du kommuniserer overbevisende, både skriftlig og muntlig.

Om ZERO

ZERO tilbyr et engasjert og kunnskapsrikt arbeidsmiljø, og spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil kunne få stor mulighet til å bidra til å videreutvikle organisasjonens strategi på området. Vi er lokalisert på Youngstorget i sentrum av Oslo, i moderne og attraktive lokaler. Lønn etter avtale. Eventuelle spørsmål kan rettes til vår rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad i Hodejegerne Møllerstad Christiansen AS, tlf 915 59 752 eller nestleder Dagfrid Forberg, tlf 9963 7338.

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

19.08.2018

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo sentrum

Hjemmeside:

http://www.zero.no

Adresse:

Maridalsveien 10 0178 Oslo