Kommunikasjonssjef/pressetalsperson

Har NAF-medlemmet eid sin siste bil? NAF skal vise vei for sine 500 000 medlemmer som de neste årene står overfor en transportrevolusjon! Som kommunikasjonssjef i en av Nordens største forbrukerorganisasjoner skal du jobbe med noen av de mest spennende politiske spørsmålene innen transport, samferdsel og medlemskommunikasjon.
Hvordan er fremtidens bilhold? Kommer vi til å eie vår egen bil, eller blir hverdagsreisene i enda større grad en kombinasjon av leie og låne bil, kollektivt, sykkel og gange?
Kommunikasjonssjefen i NAF skal lede og koordinere det strategiske medie- og kommunikasjonsarbeidet i en medlemsorganisasjon som ønsker å være en viktig aktør i en stadig mer spennende samferdselsdebatt.
Kommunikasjonssjefen er NAFs viktigste pressetalsperson, og må kunne bidra både strategisk og operativt i organisasjonens kommunikasjonsarbeid.
I tillegg til tradisjonell pressedekning, får NAFs egne kanaler stadig større og større betydning. Kommunikasjonssjefen vil få en sentral rolle i å bruke kommunikasjon strategisk i samtlige eksisterende og nye kanaler.
Kommunikasjonssjefen har personalansvar for tre medarbeidere. Stillingen rapporterer til direktør for marked og kommunikasjon og samarbeider tett med politisk avdeling.
Aktuelle kandidater må ha erfaring fra debatter og intervjuer. Denne jobben krever at du kan snu deg raskt og for eksempel stille i studioet til Dagsnytt 18 eller for nyhetsteamet som ønsker intervju på gaten.
Stillingen krever solide strategiske ferdigheter og evne til å takle tidspress.
Gode samarbeidsferdigheter og evne til å skape tillit hos andre er viktige egenskaper.

Ved valg av ny kommunikasjonssjef vil det bli lagt vekt på at:
• du har interesse for politikk og solid samfunnsforståelse
• du har ledererfaring der du kan vise til gode resultater
• du har bred kommunikasjonsfaglig erfaring, gjerne også journalistisk erfaring
• du har en sikker språkføring
• du har erfaring med og interesse for digitalt utviklingsarbeid
• du har høyere utdanning fra universitet/høyskole, gjerne med kommunikasjonsfag

Vi tilbyr:
• Et kompetent fagmiljø med dedikerte kolleger
• Lønn etter avtale
• God tjenestepensjonsordning, samt yrkesskade- og gruppelivsforsikring

Vi kan tilby deg et spennende arbeidsfelt, kollegaer med høy kompetanse og et godt arbeidsmiljø. Det forventes tilgjengelighet også utenom vanlig arbeidstid.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver hos Hodejegerne AS, Gro Møllerstad, tlf. 915 59 752.

 

Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: 30.04.2018
Tiltredelse: Etter avtale
Arbeidssted: Bryn Oslo
Hjemmeside: http://www.naf.no


[ Send søknad ] [ Skriv ut ] [ Tips en venn ]

Del denne jobben: