Toppleder for utdannelse og livslang læring

Generalsekretær

Studieforbundet Folkeuniversitetet skal ansette ny generalsekretær, og ønsker en tydelig og engasjert toppleder som kan samle og drive organisasjonen videre. Vi står overfor en spennende tid med politiske og markedsmessige endringer. Generalsekretæren har budsjett og personalansvar og skal sikre løpende ansvarlig drift av organisasjonens sentralledd.

Vi ønsker kandidater som har god kjennskap til organisasjonsarbeid, har interesse for utdannelse og livslang læring, og som kan samarbeide med regionene, medlemsorganisasjonene og styret. Generalsekretæren må ha god markedskompetanse og evne til å samarbeide med offentlige myndigheter og politiske instanser.

Vår nye generalsekretær må ha bred ledererfaring, og kunne vise til konkrete resultater fra tidligere stillinger. God kunnskap om samfunnsliv og politiske prosesser er en fordel.  Generalsekretæren må være en leder som skaper utvikling og endring, være strategisk og sette felles mål for organisasjonen.

Personlige egenskaper:

  • Målrettet og tydelig
  • Gode samarbeidsevner
  • Evne til å arbeide strategisk
  • Ha evne til å lede gjennom andre
  • Er motiverende og inspirerende
  • Kommuniserer godt

 

Kandidater til stillingen må ha relevant høyere utdannelse.  Generalsekretær rapporterer til styret. Lønn etter avtale.

Nærmere informasjon om stillingen gis av styreleder, Anders Buhaug, mobil 926 21 942 og rådgiver Åge Petter Christiansen hos Hodejegerne AS, mobil 900 99 800.

Søknad sendes digitalt fra nnonsen her: www.hodejegerne.no

Søknadsfrist 25.april.

 

 

 

Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: 25.04.2018
Tiltredelse: Etter avtale
Arbeidssted: Oslo
Kontaktpersoner: Rådgiver Åge Petter Christiansen
mob: +47 900 99 800

Styreleder Anders Buhaug
mob: +47 926 21 842